Після поранення помер чемпіон світу з кікбоксингу

Після поранення помер чемпіон світу з кікбоксингу

Чемпіон світу з кікбоксінгу Сергій Лисюк, який підірвався на міні на фронті, помер у лікарні. 

Про це повідомляє Комітет Верховної Ради з питань молоді та спорту.

Лисюк – заслужений майстер спорту України, багаторазовий чемпіон Європи та світу. Він також передавав свій досвід підростаючому поколінню. Працював викладачем кафедри фізичної підготовки Академії Державної пенітенціарної служби.

Сергій захищав Україну на Донецькому напрямку. 12 листопада цього року стало відомо, що виконуючи бойове завдання в одній із найгарячіших точок Донбасу, він підірвався на міні.

Спортсмену ампутували ногу, але врятувати життя не вдалося, повідомили на факультеті фізичного виховання НУЧК імені Т.Г. Шевченка, який закінчив кікбоксер. Лікарі Дніпра близько 10 днів боролися за життя титулованого спортсмена й захисника з Чернігівської області, але травми виявилися надто тяжкими.

Нагадаємо, Міноборони інтегрує новий функціонал: управляти боєм стане зручніше

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Loading...
Load next