Соцвиплати українцям: Світовий банк виділив понад мільярд доларів

Соцвиплати українцям: Світовий банк виділив понад мільярд доларів

Світовий банк затвердив проєкт "Інвестиції у соціальний захист задля підвищення охоплення, стійкості та ефективності" для України у розмірі 1,2 млрд доларів. 

Про це повідомляє прес-служба Світового банку.

Проєкт забезпечить фінансування 29 видів соціальних виплат найбільш вразливим верствам населення України, які постраждали від руйнівних наслідків вторгнення Росії в Україну. Малозабезпеченим сім’ям необхідна належна підтримка для подолання викликів, спричинених війною, та уникнення подальшого погіршення життєвих обставин, - зазначила прес-служба.

Повідомляється, що проєкт буде спрямований на соціальну підтримку осіб з інвалідністю, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, прийомних та патронатних сімей, осіб, які потребують догляду, студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти, які отримують соціальні стипендії, а також громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та торгівлі людьми.

Проєкт INSPIRE також підтримує зусилля Уряду України, спрямовані на реформування важливих програм соціальної допомоги, включаючи  державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям, житлові субсидії та допомогу на проживання внутрішньо переміщеним особам, з метою охоплення населення ефективною соціальною підтримкою, - додали у прес-службі Світового банку.

Нагадаємо, Всесвітня федерація бадмінтону призупинила членство рф

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next