На Буковині жінка під час сварки з коханим вдарила його ножем в живіт

На Буковині жінка під час сварки з коханим вдарила його ножем в живіт

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від лікарів, про те, що до них із ножовим пораненням госпіталізований  36-річний житель села Росошани.

Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

Правоохоронці встановили і затримали жінку, причетну до скоєння цього правопорушення. За фактом нанесення буковинцю тяжких тілесних ушкоджень слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Правоохоронці попередньо встановили, що того вечора під час спільного розпивання алкогольних напоїв між жителем села Росошани та його 40-річною співмешканкою виникла суперечка. Внаслідок конфлікту жінка схопила кухонний ніж та завдала чоловіку удар в живіт.

Медики госпіталізували потерпілого до лікарні швидкої медичної допомоги, де діагностували у нього проникаюче поранення черевної порожнини. 

З місця вчинення злочину правоохоронці вилучили низку речових доказів вилучили та направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення необхідних експертиз.

Поліцейські затримали зловмисницю та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, Укрзалізниця запустить швидкісний поїзд на маршруті Київ - Тернопіль

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео) Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.
Вбивство журналіста Павла Шеремета: суд продовжив дослідження доказів у справі Вбивство журналіста Павла Шеремета: суд продовжив дослідження доказів у справі
Журналіст Павло Шеремет загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року. Йому підклали вибухівку під автомобіль.
Loading...
Load next