Болівія оголосила про найбільше вилучення кокаїну в історії – майже 9 тонн

Болівія оголосила про найбільше вилучення кокаїну в історії – майже 9 тонн

Болівія оголосила про рекордну конфіскацію кокаїну, вказавши, що місцева вулична вартість наркотиків – 224 мільйони доларів, проте в Європі, куди, ймовірно, прямував незаконний вантаж, вартість майже вдвічі більша.

Про це повідомляє Reuters.

Президент Болівії Луїс Арсе зазначив, що вантаж з кокаїном, вагою приблизно 8,8 метричних тонн, є найбільшим коли-небудь зареєстрованим у південноамериканській країні. 

Він додав, що наркотики були заховані в дерев’яних матеріалах для підлоги, знайдених у вантажівці, і, ймовірно, призначалися до Нідерландів, де їх вартість оцінюється приблизно в 526 мільйонів доларів.

За словами чиновників, операція також включала арешт чотирьох підозрюваних у торгівлі наркотиками в результаті дев’яти рейдів.

Нагадаємо, У Сумській області шукають диверсантів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Перетягнули "Мрію" на 4 метри: українські богатирі встановили новий світовий рекорд (відео) Перетягнули "Мрію" на 4 метри: українські богатирі встановили новий світовий рекорд (відео)
Вісім найсильніших стронгменів України встановили новий рекорд із перетягування найбільшого у світі літака АН 225 "Мрія". Зокрема, вага найбільшого літака у світі АН 225 Мрія становить разом із паливом 330 тонн.
Loading...
Load next