У Дніпрі внаслідок пожежі загинули жінка та троє маленьких дітей

У Дніпрі внаслідок пожежі загинули жінка та троє маленьких дітей

У Дніпрі сталася пожежа в одному з житлових будинків. Внаслідок цього загинула жінка та троє малолітніх дітей.

Про це повідомили в ДСНС.

До служби порятунку «101» уночі надійшло повідомлення про займання будинку, розташованого на вулиці Червоної Рути Індустріального району міста Дніпро.

Пожежа сталася всередині приватного житлового будинку. Із задимленої оселі вогнеборці винесли непритомну 41-річну жінку та трьох дітей, які теж були без свідомості.

Після проведення реанімаційних заходів медичні працівники констатували смерть жінки, 6-річного хлопчика та двох дівчаток віком 3 та 6 років.

Якою була причина займання, рятувальники не уточнили.

Нагадаємо, У Фінляндії через масштабний страйк зупиниться виробництво боєприпасів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Будівництво трьох станцій метро в Дніпрі продовжили на три роки Будівництво трьох станцій метро в Дніпрі продовжили на три роки
Міністерство фінансів досягнуло домовленостей з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) про продовження реалізації проекту будівництва трьох нових станцій метро у місті Дніпро до 2024 року.
В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки
З 16 квітня в Україні набули чинності закони щодо посилення відповідальності за порушення пожежної безпеки. Окрім цього зросли штрафи за хибний виклик рятувальників, поліції і швидкої допомоги.
Як екологічно та безпечно позбуватись сухостою
Щороку в області повторюється одна і та ж проблема: з настанням весни селяни починають спалювати суху траву. Внаслідок цього виникають масові пожежі, знищення рослин та тварин навколо.
Loading...
Load next