Майже за два роки війни в Одесі пошкоджені 242 житлових будинки

Майже за два роки війни в Одесі пошкоджені 242 житлових будинки

В Одесі з початку повномасштабного вторгнення руйнувань зазнали 242 житлових будинки та 694 квартири.

Про це повідомила Одеська міськрада.

Майже за 2 роки війни в Одесі зафіксовано 242 пошкоджених житлових будинки та 694 квартири, ‒ йдеться у повідомленні.

Зазначається, що лише у січні 2024 року щонайменше тричі фіксувались влучання по цивільній житловій інфраструктурі міста. Після ракетно-дронової атаки 24 січня було зафіксовано пошкодження 237 вікон у 168 квартирах 16 будинків.

В мерії також повідомили, що чотирьох одеських комунальників, які допомагали ліквідовувати наслідки обстрілів, нагороджено нагородами Президента України.

Зокрема, медаль «За врятоване життя» отримав одеський слюсар Валерія Лукашова, який рятував дітей після влучання російської ракети в триповерхівку на вул. Картамишівській 29 грудня.

Нагадаємо, Угорські фермери організують протести на кордоні з Україною через імпорт зерна

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Loading...
Load next