В Україні прогнозують незначний дощ та мокрий сніг, вдень подекуди до +10°

В Україні прогнозують незначний дощ та мокрий сніг, вдень подекуди до +10°

У неділю, 18 лютого, в Україні буде хмарно з проясненнями, вночі у західних, північних та центральних областях, вдень в Україні – невеликий дощ та мокрий сніг.

Як повідомили в Українському гідрометцентрі, у південній частині вночі та вранці місцями туман. 

Вітер завтра південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, у східних областях 3-8° морозу; вдень 1-6° тепла, на півдні країни та Закарпатті 5-10° тепла.

На Київщині завтра невеликий дощ та мокрий сніг. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла.

На 19-20 лютого синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями; без опадів, лише 19 лютого вночі на південному сході країни, 20 лютого у західних, вдень і північних областях місцями невеликий мокрий сніг (вдень на заході країни – дощ). 19 лютого у західній частині вночі та вранці місцями туман. Вітер 19 лютого змінних напрямків, 3-8 м/с, 20 лютого південно-східний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с.

Температура у південній частині вночі 19 лютого від 2° тепла до 3° морозу, 20 лютого 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла; на решті території вночі 2-7° морозу (на північному сході країни до 11° морозу), вдень від 2° морозу до 3° тепла, 19 лютого на Закарпатті, місцями на Прикарпатті, 20 лютого у західних областях 3-8° тепла. У Карпатах 19 лютого без опадів, 20 лютого місцями невеликий сніг; температура вночі 6-11° морозу, вдень 1-6° морозу.

За даними синоптиків 21-22 лютого очікується невеликий дощ та мокрий сніг, лише вночі 21 лютого у південних та східних, вдень 22 лютого у західних областях – без опадів. Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу, вдень 0-6° тепла, у південно-західній частині, 22 лютого в Україні 3-9° тепла.

Нагадаємо, Вийшли з Авдіївки, це єдине правильне рішення — Тарнавський

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні оголошено штормове попередження: сильні пориви вітру В Україні оголошено штормове попередження: сильні пориви вітру
На сьогодні по всій Україні оголошено штормове попередження.
У Карпатах вирує штормовий вітер: рятувальники просять не йти у гори (відео) У Карпатах вирує штормовий вітер: рятувальники просять не йти у гори (відео)
Синоптики наголосили, що протягом сьогоднішнього дня у Карпатах очікується мінлива, дощова та вітряна погода через атмосферні фронти з північного заходу Європи.
Похолодання в Україні: на вершині гори Піп Іван Чорногірський зафіксували -6 (фото) Похолодання в Україні: на вершині гори Піп Іван Чорногірський зафіксували -6 (фото)
Рятувальники повідомили, що вже невдовзі Україна зустріне перші осінні заморозки. Температура повітря суттєво опуститься на території більшості областей.
Loading...
Load next