Намагалася продати дворічного сина за 1 млн грн: у Дніпрі затримано жінку

Намагалася продати дворічного сина за 1 млн грн: у Дніпрі затримано жінку

У Дніпрі жінка намагалася продати свою дворічну дитину за один мільйон гривень. Її затримали правоохоронці та оголосили підозру за фактом торгівлі дітьми.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Як встановило слідство, підозрювана вирішила продати свого дворічного сина, адже він нібито заважав їй влаштовувати особисте життя. Жінка не бажала виховувати та піклуватися про дитину. 

Знайшовши "покупця", підозрювана запропонувала передати їй сина за грошову винагороду у 1 мільйон грн.  Мешканку Дніпра затримали під час передачі дитини. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Прокурори повідомили їй про підозру за фактом торгівлі людьми, вчиненої стосовно малолітнього. 

Нагадаємо, До України знову дістався пил із Сахари

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Tik Tok в Україні: майбутнє чи утопія Tik Tok в Україні: майбутнє чи утопія
Ви теж бачите дітей, що в парках, торгових центрах, автобусах знімають тіктоки? Ви теж не розумієте у чому всьому сенс?
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків Рада ухвалила законопроєкт про декретну відпустку для чоловіків
Верховна Рада має намір надати батькові можливість брати відпустку до двох тижнів при народженні дитини. Ухвалення відповідного законопроєкту №3695 у другому читанні та в цілому підтримали 269 народних депутатів на позачерговому засіданні парламенту в четвер, 15 квітня.
Loading...
Load next