Для українців, які хочуть повернутися з-за кордону, запустили онлайн-платформу

Для українців, які хочуть повернутися з-за кордону, запустили онлайн-платформу

Україна та ООН запустили онлайн-платформу «Україна — це Дім», що покликана допомогти українцям, які бажають повернутися з-за кордону на Батьківщину.

Про це повідомляють на сайті Міністерства закордонних справ України.

Про запуск платформи під час зустрічі оголосили міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та Верховний комісар ООН з питань біженців Філіппо Гранді.

На сайті можна знайти відповіді щодо повернення в Україну, як-от: які документи потрібні для перетину кордону, як перевезти придбаний за кордоном автомобіль, що буде із соціальними виплатами та житлом, які надавала країна тимчасового захисту.

Також надається інформація про допомогу, яка доступна малозабезпеченим сім’ям та переселенцям, які повертаються з-за кордону.

Нагадаємо, Наразі є велика проблема з дотриманням мовного закону в інтернеті - Кремінь

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вимагають покарати винних: у Зеленського відреагували на акцію в честь річниці СС "Галичина" Вимагають покарати винних: у Зеленського відреагували на акцію в честь річниці СС "Галичина"
В Офісі Президента України закликають правоохоронців звернути увагу на марш, який провели у Києві, 28 квітня до дня створення дивізії СС "Галичина".
Україна разом з Румунією планує відкрити на кордоні нові пункти пропуску Україна разом з Румунією планує відкрити на кордоні нові пункти пропуску
Влада України та Румунії домовились про відкриття нових пунктів пропуску на спільному кордоні. Зокрема планується якнайшвидше провести консультації щодо відкриття додаткових пунктів.
Loading...
Load next