В Укрзалізниці прокоментували смерть жінки в потязі "Запоріжжя-Ужгород"

В Укрзалізниці прокоментували смерть жінки в потязі "Запоріжжя-Ужгород"

В Укрзалізниці прокоментували смерть жінки у потязі "Запоріжжя – Ужгород".

Про це компанія повідомила у соцмережі.

Додатковий коментар Укрзалізниці для уникнення розбіжностей у тлумаченні події:

У ніч 16 липня лікарі швидкої допомоги по станції Бердичів констатували смерть пасажирки поїзда 4/3. Причину смерті наразі встановлюють правоохоронці та судмедексперти. Вагон, у якому подорожувала пасажирка, був маркований у всіх наших системах як "вагон без кондиціонування", ‒ заявили в Укрзалізниці.

Також в коментарі додали, що, на жаль, випадки природних смертей у вагонах трапляються, подекуди навіть декілька разів на місяць – що статистично пояснювано, враховуючи кількість пасажирів, які щодня подорожують поїздами (в пікові дні - понад 100 тисяч людей, як населення немаленького міста).

Нагадаємо, У нічному потязі "Запоріжжя-Ужгород" від спеки померла жінка

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото) У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото)
В одному з вагонів "Укрзалізниці" лампу не прикрутили до стелі, а приклеїли за допомогою медичного пластиру. При цьому лампа справно працює.
На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото) На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото)
Це складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною у 6 метрів. Яма за розмірами дуже велика — потрібно декілька машин гравію, щоб її засипати.
У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео) У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео)
Через сходження вагонів кілька пасажирських рейсів курсуватимуть зміненим маршрутом.
Loading...
Load next