У Держприкордонслужбі попереджають про небезпеку нападу ведмедів у Карпатах

У Держприкордонслужбі попереджають про небезпеку нападу ведмедів у Карпатах

Прикордонники закликають утриматися від відвідування закритих гірських маршрутів через небезпеку нападів ведмедів.

Про це повідомили у ДПСУ.

На високогір’ї Карпат зустріти клешоногого – звична справа, – заявили прикордонники.

Прикордонники попереджають про небезпечних "мешканців" Карпат – ведмедів.

Зустріти сліди дикого звіра у цій місцевості для прикордонників – вже звична справа, чого не скажеш про випадкового "туриста". Адже швидкість руху ведмедя гірськими схилами вражає – до 50 км/год. Навряд чи варто змагатися й доводити перевагу в цьому випадку. Отож, застерігаємо: утримуйтесь від відвідування закритих гірських маршрутів, оскільки це може загрожувати вашому життю та здоровʼю, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, У Міноборони затвердили 4 рівні домедичної допомоги для військових

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Білорусь перекрила кордон з Україною: потрапити туди можна за певних обставин Білорусь перекрила кордон з Україною: потрапити туди можна за певних обставин
У Державній прикордонній службі повідомили про тимчасове призупинення перетину кордону на в’їзд в Республіку Білорусь.
Приїзд Моргенштерна на територію України: ДПСУ не підтверджує і не спростовує цю інформацію (відео) Приїзд Моргенштерна на територію України: ДПСУ не підтверджує і не спростовує цю інформацію (відео)
У Державній прикордонній службі не підтвердили й не спростували інформацію щодо приїзду Моргенштерна на територію України.
Застрягли на висоті 5 тисяч метрів: в Гімалаях врятували туристів з України Застрягли на висоті 5 тисяч метрів: в Гімалаях врятували туристів з України
У Непалі після сходження на одну з вершин у Гімалаях застрягли четверо туристів з України. Наразі їх вже доправили рятувальним вертольотом у Катманду.
Loading...
Load next