Київщина готова до опалювального сезону на майже 90%

Київщина готова до опалювального сезону на майже 90%

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко заявив, що підготовка до опалювального сезону в області йде за графіком, наразі готовність становить майже 90%.

Про це він повідомив у соцмережі.

Кравченко наголосив, що до старту опалювального сезону залишається обмаль часу. Тому райони, громади та відповідальні структури мають прискорити розв'язання проблемних питань. 

Наразі всі роботи ведуться за графіком. Підготовка об’єктів до зими становить майже 90%. Насамперед йдеться про підготовку котелень, теплових мереж, житлових будинків, шкіл, садочків, лікарень. Ремонтуємо водопровідні та каналізаційні мережі, насосні станції, проводимо заготівлю палива, робимо запаси посипкового матеріалу, готуємо спеціалізовану прибиральну техніку, - розповів начальник КОВА.

Під час засідання у КОВА також обговорили питання щодо забезпечення закладів освіти генераторами.

Навіть за умов вимкнення світла маємо забезпечити безперервний навчальний процес.  
У школах та садочках Київщини на сьогодні понад 1,9 тис. генераторів різної потужності. Фактично забезпечені всі заклади освіти. Водночас, доручив профільним департаментам вивчити всі заявки щодо додаткових потреб. І там, де дійсно є необхідність, вирішити це питання в найкоротші терміни, - заявив Кравченко.

За його словами, він доручив громадам невідкладно навести лад щодо утримання дерев, які висаджені в охоронних зонах ліній електропередач. Він зауважив, що роботи з обрізки дерев ведуться або вкрай повільно, або взагалі не проводяться, а аварії та обриви ліній можуть трапитися в будь-який момент. Зволікати немає часу, додав Кравченко. 

Начальник КОВА також обговорив питання щодо рівня заборгованості за спожитий природний газ, стану повірки лічильників природного газу теплопостачальних підприємств та бюджетної сфери. 

Всі ми працюємо заради людей. І маємо забезпечити їхні потреби в якісних житлово-комунальних послугах, - додав він.

Нагадаємо, ЦПД спростував фейк про обстріл Рівненської АЕС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео) "Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео)
Повертатися у ці населені пункти на Київщині поки рано.
Закатована Київщина — не маршрут для політичного туризму, а місце злочину, — Венедіктова Закатована Київщина — не маршрут для політичного туризму, а місце злочину, — Венедіктова
Для проведення першочергових слідчих дій на території тільки Бучанського району зараз залучено понад 50 співробітників Нацполіції та прокурорів.
Російська делегація після переговорів заявила про скорочення військової активності на Київському та Чернігівському напрямках Російська делегація після переговорів заявила про скорочення військової активності на Київському та Чернігівському напрямках
Також росіяни не виключають можливості зустрічі президентів обох країн
Loading...
Load next