Український гравець Яремчук забив гол за "Бенфіку" на чемпіонаті Португалії (відео)

Український гравець Яремчук забив гол за "Бенфіку" на чемпіонаті Португалії (відео)
У 5-му турі чемпіонату Португалії Бенфіка на виїзді розгромила Санта-Клару з рахунком 5:0. Так, у цьому португальцям допоміг українець Роман Яремчук, який вийшов на поле на заміну на 64-й хвилині, а вже через п’ять хвилин футболіст відзначився голом.

Український нападник Роман Яремчук відзначився голом за "Бенфіку" в матчі чемпіонату Португалії проти "Санта-Клари". Спершу у матчі проти "Санта-Клари" Яремчук залишився на лаві запасних, однак вийшов на поле на 64-й хвилині, а вже через чотири хвилини відзначився голом: він замкнув простріл з флангу, зігравши на випереджання з воротарем.

Так, результат після забитого Яремчуком голу становив 5:0 на користь "Бенфіки". Для Романа Яремчука це другий гол у шести матчах за "Бенфіку". Також в його активі є вже дві результативні передачі.

Для португальської "Бенфіки" ця гра була останньою перед зустріччю з "Динамо" у 1-му турі Ліги чемпіонів у Києві, яка відбудеться 14 вересня.  

Нагадаємо, що  до переходу в "Бенфіку" українець чотири роки грав за "Гент", в складі якого забив 61 м’яч в 125 матчах. Однак, нещодавно відбувся трансфер Яремчука до португальського ФК з яким форвард підписав 5-річний контракт і обрав номер під яким гратиме за нову команду - 15.

Окрім цього Роман Яремчук є одним із лідерів у національній збірній України з футболу. Зокрема, 1 вересня, в Нур-Султані на "Астана-Арені" відбувся поєдинок відбору Чемпіонату світу-2022 у групі D між збірними Казахстану та України. Так, український нападник Роман Яремчук відкрив рахунок у матчі проти Казахстану вже на другій хвилині зустрічі, однак матч закінчився нічиєю для обох команд із рахунком 2:2.

 

Читайте також
Гравець збірної України Яремчук оформив перший дубль за португальську "Бенфіку" (відео) Гравець збірної України Яремчук оформив перший дубль за португальську "Бенфіку" (відео)
Роман Яремчук вже забив чотири м'ячі в даному чемпіонаті Португалії та входить до числа шести найкращих бомбардирів.
Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото) Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.
Гол Ярмоленка у ворота збірної Нідерландів претендує на звання найкращого на Євро-2020 (відео) Гол Ярмоленка у ворота збірної Нідерландів претендує на звання найкращого на Євро-2020 (відео)
Гол вінгера збірної України Андрія Ярмоленка потрапив у список найкращих на чемпіонаті Європи з футболу за версією УЄФА. Цього разу українець відзначився фірмовим ударом з лівої.
Loading...
Load next