Капітан збірної України Ярмоленко погодився змінити клуб

Капітан збірної України Ярмоленко погодився змінити клуб
Український вінгер англійського клубу "Вест Хем" Андрій Ярмоленко погодився на перехід у турецький "Фенербахче", в якому йому обіцяють чималу зарплату.

Нападник збірної України та 31-річний футболіст англійського клубу "Вест Хем" Ярмоленко згодився перейти у ФК "Фенербахче" та продовжити кар'єру в Туреччині. Про це повідомляє Haber 365.

Зокрема, відомо, що турецький клуб вже практично погодив перехід Ярмоленка до складу своєї команди. Видання зазначає, що у трансфері можливого гравця особисто зацікавлений головний тренер стамбульського клубу Вітор Перейра.

У англійському клубі Ярмоленко заробляв 7 мільйонів євро, однак, "Фенербахче" пропонує футболісту лише 4 мільйони. Та український футболіст ймовірно все ж таки вирішив, що хоче збільшити свій шанс на отримання ігрової практики в Туреччині, оскільки хоче виходити на поле.

Також, учора, 12 липня, наразі ще півзахисник "Вест Хема" Андрій Ярмоленко поділився емоціями від трьох років проведених в клубі, які описав у своєму дописі в мережі Instagram.

"Три роки тому я став гравцем "Вест Хема"! Пишаюся бути частиною команди!", - написав Ярмоленко.

Зауважимо, що на 31-річного українця раніше також претендував ще один турецький клуб — "Галатасарай". Але тут йому пропонували зарплату у 2,5 млн євро за сезон.

Нагадаємо, що капітан збірної України Ярмоленко потрапив до символічної "збірної найкращих" за час чемпіонату Євро-2020. Гравець склав компанію нападнику Нідерландів Мемфісу Депаю, легенді Португалії Кріштіану Роналду й іншим футболістам.

 

Читайте також
Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020 Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020
Олександр Зубков, який отримав травму на матчі із нідерландцями, хоч і готувався до матчу, але все ще не залікував ушкодження і все ж таки не зіграє під час матчу із командою Англії.
"Третій пропущений м'яч нас добив": Миколенко розповів про поразку на матчі з Англією "Третій пропущений м'яч нас добив": Миколенко розповів про поразку на матчі з Англією
Гравець збірної України Віталій Миколенко прокоментував психологічний стан після матчу та рівень підготовки англійців.
"Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України "Потрібно обдумати своє майбутнє": Шевченко планує покинути місце тренера у збірній України
Наставник національної "синьо-жовтої" команди бачить себе у футбольному клубі, тому не відкидає думки про звільнення із посади головного тренера збірної України.
Loading...
Load next