Українця визнали найкращим паравеслувальником 2021 року (фото)

Українця визнали найкращим паравеслувальником 2021 року (фото)
Роман брав участь у перегонах, починаючи з Чемпіонату світу 2019 року, і вигравав усі перегони, в яких брав участь. Пишаємось!

Міжнародна федерація веслувального спорту (World Rowing) назвала найкращих спортсменів 2021 року. Серед них і українець Роман Полянський.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на "Чемпіон".

Серед переможців премії відзначили й українського веслувальника. В категорії найкращий параекіпаж переміг дворазовий паралімпійський чемпіон Роман Полянський, який спеціалізується на одиночних перегонах у класі PR1. У цьому класі змагаються спортсмени з порушенням роботи тулуба.

Фото: World Rowing

Полянський лишається непереможним з 2018 року. З того часу українець вигравав кожну гонку, в якій брав участь. Зокрема, Роман зібрав усі головні титули у своєму виді спорту: Паралімпійських ігор, а також чемпіонатів світу та Європи.

Роману Полянському належить світовий рекорд у одиночках PR1 – 9:12.99 хвилини. У 2021-му він став першим в історії українського академічного веслування дворазовим чемпіоном Паралімпійських ігор.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Якщо вони будуть вбивати мене, у мене не буде вибору,– Усик готовий стріляти в окупантів Якщо вони будуть вбивати мене, у мене не буде вибору,– Усик готовий стріляти в окупантів
Олександр Усик вступив у територіальну оборону Київської області. Український боксер готовий до останнього захищати рідну сім'ю та Батьківщину.
Loading...
Load next