Українка Костевич здобула "золото" на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Українка Костевич здобула "золото" на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Українська спортсменка Олена Костевич здобула "золото" на чемпіонаті Європи з кульової стрільби в Норвегії.

На чемпіонаті Європи з кульової стрільби українська спортсменка Олена Костевич здобула "золото"! Дякуємо за перемогу, дякуємо за емоції, дякуємо, що під час війни все одно можемо пишатися результатами, - йдеться в повідомленні пресслужби Міністерства молоді та спорту.

Своєю чергою українська тенісистка вийшла до третього кола турніру WTA 1000.

У боротьбі за місце у 1/16 фіналу Ангеліні Калініної (№51 WTA) довелося з'ясувати стосунки з американкою Медісон Ліз (№26 WTA). Про це повідомляє Sport.ua.

Суперниці провели на корті 1 годину 59 хвилин та зіграли три партії. Перший сет українка програла, проте потім нав'язала суперниці свою гру та зуміла взяти дві наступні партії.

Для Калініної успіх у грі з Ліз став найвищою рейтинговою перемогою в кар'єрі. Раніше вона обігравала 27-му та 28-му ракетки, а сьогоднішня суперниця, нагадаємо, займає 26-е місце в рейтинг-листі Жіночої тенісної асоціації.

У третьому раунді Калініна зіграє з Беатріс Хаддад Майя з Бразилії (№62 WTA), яка несподівано завдала поразки третій ракетці світу Марії Саккарі з Греції – 4:6, 6:1, 6:2.

Нагадаємо, раніше українська пара виступила на чемпіонаті світу з фігурного катання і знялася з фіналу змагань.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Українська тенісистка несподівано виграла у третьої ракетки світу на турнірі в Дубаї Українська тенісистка несподівано виграла у третьої ракетки світу на турнірі в Дубаї
Даяна Ястремська розібралася з Барборою Крейчиковою.
"Золото" чемпіонату Європи з карате: українка Терлюга здобула перемогу та заворожила командним виконанням гімну (відео) "Золото" чемпіонату Європи з карате: українка Терлюга здобула перемогу та заворожила командним виконанням гімну (відео)
Уперше в кар'єрі на великому турнірі Анжеліка Терлюга перемогла головну суперницю.
Loading...
Load next