Україна здобула сім нагород у неповному складі на Євро-2022 з боротьби: медальний залік

Україна здобула сім нагород у неповному складі на Євро-2022 з боротьби: медальний залік
Українці не виступили у вільній боротьбі, але змогли виграти нагороди на турнірі.

Збірна України завершила виступи на чемпіонаті Європи з боротьби, який проходив в угорському Будапешті. Повідомляє Суспільне Спорт.

Євро в Будапешті було об'єднаним і проходило в усіх трьох видах боротьби: вільній, жіночій та греко-римській. Попри це, Україна виступила на чемпіонаті Європи у неповному складі без представників вільної боротьби через повномасштабне вторгнення Росії.

Україна виступила у жіночій і греко-римській боротьбі. В обох видах українське представництво було максимальним - по десять борців та борчинь виступили на Євро.

У такому складі Україна змогла здобути на Євро сім нагород: дві золоті, одну срібну та чотири бронзових. Найбільшу кількість нагород здобули борчині - п'ять.

Нагадаємо, що "Динамо" відпустило в оренду Вітіньйо і розірвало контракт з Де Пеною. Ще один іноземний футболіст остаточно покинув Україну.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Грошова винагорода за олімпійську медаль: відомо скільки заплатять українським спортсменам Грошова винагорода за олімпійську медаль: відомо скільки заплатять українським спортсменам
Українські спортсмени отримають за здобуті у Токіо нагороди від 55 до 125 тисяч доларів за підсумками змагань.
Петраков офіційно очолив збірну України з футболу Петраков офіційно очолив збірну України з футболу
Українська асоціація футболу призначила тимчасового тренера національної збірної - Олександра Петракова.
Перша золота медаль для України: Беленюк здобув перемогу на Олімпійських іграх (відео) Перша золота медаль для України: Беленюк здобув перемогу на Олімпійських іграх (відео)
Український борець з греко-римської боротьби Жан Беленюк здобув перше олімпійське “золото” та приніс Україні довгоочікувану перемогу. У фіналі токійської Олімпіади борець здолав триразового призера чемпіонатів світу - угорця Віктора Лорінца.
Loading...
Load next