Сьогодні відбудеться Всеукраїнський онлайн-урок фізичної культури на благо миру та розвитку (відеотрансляція)

Сьогодні відбудеться Всеукраїнський онлайн-урок фізичної культури на благо миру та розвитку (відеотрансляція)
Організатори запрошують вчителів фізичної культури ЗЗСО залучати учнів до проведення уроку, адже синхронний формат дозволить об’єднати дітей з усіх куточків України. Початок о 13:00.

6 квітня 2022 року відбудеться Всеукраїнський онлайн-урок фізичної культури на благо миру та розвитку з нагоди Міжнародного дня спорту, який об’єднає школярів, вчителів, зірок шоу-бізнесу, спорту та лідерів думок. Під час уроку буде встановлено Національний Рекорд України. Повідомляє МОН.

На дітей чекають: 

  • вітання від Олександра Педана; 
  • Fun up зарядка від вчительки фізкультури Марії Глоби;
  • вправи від відомих на весь світ спортсменів – Ганни Різатдінової та Олександра Зінченка;
  • веселі фізичні заняття від зірок – Олексія Позитива з гурту МОЗГІ, співачки та акторки Анни Трінчер і актора Артура Логая.

Початок о 13:00.

Трансляції відбудуться на YouTube-каналах МОН та UNICEF Ukraine.

Нагадаємо, що втрачаємо кращих синів: під Черніговом окупанти вбили українського боксера Юрія Ворону. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Учнівська збірна України посіла перше місце на Всесвітніх спортивних іграх (фото) Учнівська збірна України посіла перше місце на Всесвітніх спортивних іграх (фото)
Учнівська збірна України виборола 148 нагород і посіла перше місце в командному заліку на Всесвітніх учнівських спортивних іграх U-15.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Loading...
Load next