"Почну ламати ваші скляні щелепи": Джошуа пригрозив студентам перед боєм з Усиком (відео)

"Почну ламати ваші скляні щелепи": Джошуа пригрозив студентам перед боєм з Усиком (відео)

Зірковий британський боксер Ентоні Джошуа перед реваншем проти чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA Super, IBF, WBO та IBO українця Олександра Усика потрапив у гучний скандал в університеті Лафборо, де він відповідав на запитання студентів.

Про це повідомляє The Sun.

32-річний боксер не зміг стримати емоції після того, як його образили студенти – вони з вікна гуртожитка звинуватили Ентоні у тому, що він уникав бою проти володаря пояса WBC Тайсона Ф'юрі.

Пізніше на камеру потрапив момент, як Джошуа зайшов до кімнати хлопців і одному з них почав погрожувати: "Відповідай за свої слова, тому що, якщо я почну ламати ваші скляні щелепи, нікому з вас це не сподобається. Стеж за своїм язиком, тому що ти не розумієш, з ким розмовляєш".

Зазначимо, що битва між Усиком та Джошуа пройде в Саудівській Аравії чи Лондоні. Раніше Усик заявляв про бажання провести бій у Києві. Промоутер боксера Олександр Красюк вірить, що одного разу бій Олександра буде організований у столиці України.

Звичайно, є таке бажання. Це не секрет, це не порожні слова. Ми про це давно говорили. Це була мрія братів Кличків провести бій в Україні на НСК "Олімпійський", зараз це також є нашою мрією. І рано чи пізно це обов'язково відбудеться, — зазначив він.

Нагадаємо, раніше промоутер назвав найбільш ймовірну дату проведення реваншу.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Учнівська збірна України посіла перше місце на Всесвітніх спортивних іграх (фото) Учнівська збірна України посіла перше місце на Всесвітніх спортивних іграх (фото)
Учнівська збірна України виборола 148 нагород і посіла перше місце в командному заліку на Всесвітніх учнівських спортивних іграх U-15.
Loading...
Load next