Україна прийме чемпіонат Європи з карате у 2026 році - Мінспорту

Україна прийме чемпіонат Європи з карате у 2026 році - Мінспорту

Україна прийматиме чемпіонат Європи з карате у 2026 році, йдеться у повідомленні Міністерства молоді та спорту.

Згідно з повідомленням пресслужби Мінспорту, рішення про проведення континентальної першості в Україні було ухвалено на засіданні виконавчого комітету Європейської федерації карате (EKF), а відповідну заявку Україна подала у листопаді 2021 року.

Зазначається, що це вперше в історії чемпіонатів Європи з карате, коли він відбудеться в Україні.

Нагадаємо, що українка виграла золото на міжнародному турнірі з маунтенбайку в Словенії. Маунтенбайк — вид спорту, що включає їзду на велосипеді бездоріжжям, зазвичай пересіченою місцевістю за допомогою або спеціального обладнаного гірського або гібридного дорожнього велосипеда.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Друга історична "бронза": Україна здобула медаль в артистичному плаванні на Олімпіаді Друга історична "бронза": Україна здобула медаль в артистичному плаванні на Олімпіаді
На Олімпійських іграх-2020 розіграли медалі в командних змаганнях з артистичного плавання. Україна вдруге за Олімпіаду створила історію в цьому виді спорту.
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Світоліна прокоментувала поразку у матчі за вихід у фінал на Олімпіаді-2020 Світоліна прокоментувала поразку у матчі за вихід у фінал на Олімпіаді-2020
Попри поразку Світоліна може встановити новий рекорд України на Олімпіадах у тенісі.
Loading...
Load next