Букмекери визначили фаворита в реванші між Усиком та Джошуа

Букмекери визначили фаворита в реванші між Усиком та Джошуа

Чемпіон світу за версіями WBO, WBA, IBF і IBO у суперважкій вазі Олександр Усик 20 серпня 2022 року проведе реванш проти ексчемпіона Ентоні Джошуа. Про це пише УНІАН.

Поєдинок пройде у Саудівській Аравії й організатори дали оригінальну назву видовищу:

Лють на Червоному морі.

Якщо фаворитом першого бою вважався британець, який тоді володів поясами, то тепер ситуація кардинально змінилася - букмекери в другому поєдинку бачать українця фаворитом протистояння.

На перемогу Усика можна поставити з коефіцієнтом 1,50, а на те, що Джошуа зможе взяти реванш - 2,79. Нічия оцінюється коефіцієнтом 19,00.

Нагадаємо, що український велогонщик Марк Падун втретє стартуватиме на Турі Польщі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Я буду ще краще в наступний раз", - Усик про реванш із Джошуа "Я буду ще краще в наступний раз", - Усик про реванш із Джошуа
Усик розповів, що поєдинок з Джошуа був хорошим, але в реванші він виступить ще краще. Спортсмен наголосив, що буде "сильніше і швидше".
"Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео) "Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео)
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO британець Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) напередодні бою з Олександром Усиком (18-0, 13 KO) вирішив залякати українця. Однак, українського боксера це не лякає.
Loading...
Load next