Українець Савченко очолив канадську команду хокеїстів

Українець Савченко очолив канадську команду хокеїстів

50-річний українець Андрій Савченко очолив канадську команду "Веґревіль Вайперс" з однойменного містечка Веґревіль у провінції Альберта, що виступає у Can-Am Junior Hockey League (CAJHL). Повідомляє пресслужба ФХУ.

Савченко тренерську діяльність розпочав у 2013-му році, очоливши юнацьку збірну України. Також тренер 2 роки працював з молодіжною командою України.

У "Веґревіль Вайперс" гратимуть двоє 16-річних вихованців "Сокола" – воротар Ілля Семеха і нападник Ренат Нагнєєв.

Продовжить виступи за "Веґревіль Вайперс" також 21-річний вихованець "Сокола", захисник Микита Проценко.

Нагадаємо, що ефектний гол Ігнатенка та нищівна перемога "синьо-жовтих" - в огляді матчу Вірменія - Україна.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com 

Читайте також
Понапивалися й курили на борту літака: російських хокеїстів зняли з авіарейсу в Канаді Понапивалися й курили на борту літака: російських хокеїстів зняли з авіарейсу в Канаді
Хокеїстів молодіжних збірних Росії та Чехії зняли з рейсу з канадського Калгарі до Франкфурта-на-Майні.
Вічний слід у світі хокею: Вейн Грецкі – канадець з українським корінням (відео) Вічний слід у світі хокею: Вейн Грецкі – канадець з українським корінням (відео)
За версією популярного щотижнево північноамериканського журналу про хокей – "The Hockey News" найкращим хокеїстом НХЛ усіх часів є канадець українського походження Вейн Дуглас Ґрецкі, або як його ще називали – Великий Вейн Грецкі, який отримав таке прізвисько за свої рекорди та нагороди. Також до когорти найкращих гравців входять: Террі Савчук, Джоні Буцик, Турк Брода, Майк Боссі, які теж мають українське коріння. Вони назавжди залишили свій слід у світі хокею.
Світоліна провела благодійну акцію в США для допомоги українським біженцям Світоліна провела благодійну акцію в США для допомоги українським біженцям
Світоліна пробилася до чвертьфіналу турніру в Мексиці. Всі призові турніру вона направила жертвам в Україні через військове вторгнення РФ.
Loading...
Load next