Ліонель Мессі оголосив про свій останній футбольний матч

Ліонель Мессі оголосив про свій останній футбольний матч

Аргентинський футболіст Ліонель Мессі заявив, що ЧС-2022, який відбудеться в Катарі, стане останнім у його міжнародній кар'єрі. Про це футболіст повідомив в інтерв'ю телеканалу Star+.

Попри свої 35 років і чотири чемпіонати світу за плечима, Лео зізнається, що дуже хоче побути в Катарі.

Я рахую дні до Чемпіонату світу. Тривога і нерви одночасно. Хочеться, щоб це було прямо зараз. Що буде... як воно буде... Це остання частина. З одного боку, ми не бачимо моменту, коли він настане, а з іншого – ми хочемо, щоб у нас все пройшло добре, – сказав він.

В інтерв’ю, яке вийшло цього четверга на Star +, аргентинець розповів про національну збірну та чемпіонат світу, який наближається.

На чемпіонаті світу все може статися. Усі ігри дуже складні, тому чемпіонат світу такий важкий і такий особливий. Тому, що не завжди фаворитами є ті, які в кінцевому підсумку перемагають або йдуть так, як ви очікували. Я думаю, що є інші команди, які сьогодні вище за нас, але ми там дуже близько. Це, мабуть, останній, у який я граю, — сказав Мессі.

Нагадаємо, що Україна, Іспанія та Португалія подали спільну заявку на проведення Чемпіонату світу 2030 з футболу.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України "Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України
Шевченко побажав збірній успіху та подякував кожному її гравцю. Екстренер також заявив, що надалі буде палко підтримувати українську національну команду з футболу.
Loading...
Load next