Українські захисники Бахмута подарували унікальну ікону Олександру Усику перед боєм з Даніелем Дюбуа

Українські захисники Бахмута подарували унікальну ікону Олександру Усику перед боєм з Даніелем Дюбуа

Захисники Бахмута подарували Чемпіону у надважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF/IBO Олександру Усику унікальну ікону з передової.Українські воїни, до яких раніше приїздив Олександр, таким чином вирішили підтримати його перед боєм з Даніелем Дюбуа, який відбудеться вже на днях.

Подарунок Усику вручили на останній спільній з Дюбуа прес-конференції перед боєм.

Мене делегували з почесною місію передати тобі, Олександре, цю ікону Оранти. Подарунок зроблено у колабораціі від хлопців з передової та художників Соні Атлантової та Олександра Клименка проєкту «Ікони на ящиках з-під набоїв». Ця особлива Ікона виконана на елементі ящика з під набоїв на бахмутському напрямку. Військових, які презентували тобі цей оберіг, ти добре знаєш. Ти декілька місяців тому був там з ними на передовій, - зазначила Оксана Гнатишин продюсерка телеканалу ПравдаТУТ ЛЬВІВ.

Ікони Олександра Клименка відомі у всьому світі. Вони є у Папи Римського, Короля Швеції, президента Польші Анджея Дуди, а тепер ще й нашого боксера чемпіона. Подарована Олександру Усику ікона Божої Матері передана від прикордонного підрозділу «Вовкулаки», які знаходяться на передовій та захищають Україну.

Військові хотіли вручити її тобі саме сьогодні. Звичайно, хотіли зробити це особисто, але зі зрозумілих причин захисники не можуть бути тут. І нехай з тобою і з ними буде Божа опіка на шляху до перемоги. Ікона вже освячена у військовому гарнізонному храмі Петра Павла у Львові, - додала Оксана Гнатишин.

26 серпня у польському Вроцлаві на «Тарчинськи Арена» відбудеться поєдинок Олександра Усика з британцем Даніелем Дюбуа. Орієнтовний час початку бою Усік – Дюбуа близько 23:30 за київським часом.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Ексклюзив. Подорож Олександра Усика на передову: вправна стрільба, прильоти та підтримка ЗСУ (ВІДЕО) Ексклюзив. Подорож Олександра Усика на передову: вправна стрільба, прильоти та підтримка ЗСУ (ВІДЕО)
Український чемпіон WBO, WBA та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) побував на передових бойових позиціях зіткнення з російськими окупантами.
"Нам потрібна перемога": поїхати боксувати за кордон Олександра Усика переконали військові (відео) "Нам потрібна перемога": поїхати боксувати за кордон Олександра Усика переконали військові (відео)
На початку повномасштабного вторгнення росії в Україну боксер навідався в лікарню до військових. Вони й наполягали на тому, щоб Усик поїхав робити те, що він уміє робити найкраще.
Loading...
Load next