Стало відомо, коли оберуть нового президента Української асоціації футболу

Стало відомо, коли оберуть нового президента Української асоціації футболу

Виконком Української асоціації футболу затвердив дату, час та місце проведення позачергового XXVI Конгресу УАФ та порядок денний конгресу, який був запропонований членами УАФ.

Про це повідомляє пресслужба УАФ.

На підставі звернень 32-х членів УАФ та згідно зі статутом адміністрація Української асоціації футболу запропонувала членам виконкому провести позачерговий Конгрес Української асоціації футболу 25 січня 2024 року в Будинку футболу (м. Київ, початок — о 12:00). Виконком УАФ затвердив цю пропозицію. 

На рішення виконкому позачерговий XXVI Конгрес УАФ пройде із наступним порядком денним:

  • Про обрання робочих органів позачергового XXVI Конгресу УАФ.
  • Про визнання таким, що не відбувся, чергового звітно-виборного XXV Конгресу УАФ.
  • Про обрання президента УАФ.
  • Про затвердження кількісного складу членів Виконавчого комітету УАФ, перших віце-президентів УАФ, віце-президентів УАФ.
  • Про обрання перших віце-президентів УАФ.
  • Про обрання віце-президентів УАФ.
  • Про обрання членів Виконавчого комітету УАФ.
  • Про обрання Аудиторського органу УАФ.
  • Про надання повноважень для державної реєстрації змін до відомостей про УАФ в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
  • Про обрання органів здійснення футбольного правосуддя УАФ.

Виконком доручив адміністрації УАФ та президії УАФ здійснити всі передбачені Статутом УАФ заходи з підготовки та проведення позачергового XXVI Конгресу УАФ. Контроль за виконанням цього рішення покладено на першого віце-президента УАФ Вадима Костюченка.

Також Виконком УАФ відсторонив Юрія Запісоцького з посади генерального секретаря УАФ «до прийняття іншого рішення з даного питання». Виконувачем обов’язків генерального секретаря УАФ призначено Ігоря Грищенка. 

Нагадаємо, Енергоатом та британська Urenco домовилися про постачання збагаченого урану

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео) "Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео)
Петраков вперше прокоментував своє призначення. Він наголосив, що наступні 5 поєдинків будуть наче фінальні.
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
"Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України "Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України
Шевченко побажав збірній успіху та подякував кожному її гравцю. Екстренер також заявив, що надалі буде палко підтримувати українську національну команду з футболу.
Loading...
Load next