ЄС запроваджує доступний та безоплатний роумінг для українських біженців, — Федоров

ЄС запроваджує доступний та безоплатний роумінг для українських біженців, — Федоров

24 мобільні оператори ЄС та 3 мобільні оператори України підписали спільну заяву щодо координації зусиль для забезпечення доступного та безоплатного роумінгу під час міжнародних дзвінків ЄС-Україна.

Про це повідомляє міністр цифрової трансформації України у своєму Telegram. 

Щойно в рамках європейського віртуального заходу 24 мобільні оператори ЄС та 3 мобільні оператори України підписали спільну заяву щодо координації зусиль для забезпечення доступного та безоплатного роумінгу під час міжнародних дзвінків ЄС-Україна, - зазначив Федоров.

Також, Михайло Федоров зазначив, що це важливий цифровий євроінтеграційний крок для України. Окремо він відзначив зусилля Єврокомісії та Європарламенту для об'єднання всіх операторів Європи, а також НКРЗІ та ДССЗЗІ України. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у чатботі «єВорог» тепер можна повідомляти про вбивць у Бучі, Ірпені, Гостомелі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Через хакерські атаки: Україна проведе перші масштабні кібернавчання Через хакерські атаки: Україна проведе перші масштабні кібернавчання
Напередодні українські банківські сервіси та державні сайти зазнали чергової кібератаки, Служба безпеки України знайшла слід іноземних спецслужб.
Припиніть це робити негайно: як змусити телефон працювати довше Припиніть це робити негайно: як змусити телефон працювати довше
Смартфон настільки звичний для нас пристрій, що іноді ми навіть не помічаємо, як він впливає на наше життя.
Loading...
Load next