В Україні запрацював корисний застосунок для власників загублених тварин

В Україні запрацював корисний застосунок для власників загублених тварин
Застосунок доступний для користувачів iOS та Android.

В Україні запрацював новий застосунок Petsi, головна мета створення якого – врятувати якомога більше життів в цей непростий час, зокрема домашніх улюбленців. Повідомляє УНІАН.

Всесвітня мережа переповнена зворушливими історіями про покинутих чи загублених тварин, переважно котів й собак. Через що дуже складно знайти необхідну інформацію про ту чи іншу тваринку чи взагалі фільтрувати її.

У застосунку Pepsi міститься вже відфільтрована довідка й фото втрачених/знайдених тварин. Також, якщо ви побачили на вулиці явно загублену тварину, то через застосунок можна закинути фото й таким чином допомогти тим, хто шукає свого улюбленця.

Застосунок доступний для користувачів iOS та Android. Спільними зусиллями автори та за сумісництвом волонтери з UAnimals поставили за мету врятувати максимум життів наших братів менших.

Нагадаємо, що "Обличчя російських потвор": у чатботі «єВорог» тепер можна повідомляти про вбивць у Бучі, Ірпені, Гостомелі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

 

Читайте також
"Повітряна тривога" 3.0: сповіщення про вуличні бої, загрозу артобстрілу та інші оновлення "Повітряна тривога" 3.0: сповіщення про вуличні бої, загрозу артобстрілу та інші оновлення
Застосунок "Повітряна тривога" від Ajax Systems отримав оновлення. Тепер у додатку з'явилася інформація про вуличні бої та багато іншого.
Loading...
Load next