У серійне виробництво запустили наземний робот-камікадзе Ratel S від українських розробників (ВІДЕО)

У серійне виробництво запустили наземний робот-камікадзе Ratel S від українських розробників (ВІДЕО)

Наземний робот-камікадзе Ratel S, створений українськими розробниками Brave1, успішно пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Відомо, що Ratel S - це наземний робот від українських розробників. Сили оборони України використовуватимуть його як мобільну боєголовку, що несе протитанкові міни чи бойовий модуль.

Завдяки новій технології оператор з безпечного місця може підірвати ворожий танк або бліндаж. Максимальна швидкість дрона сягає 24 кілометри, а дальність використання - 6 кілометрів. Розробка може працювати до 2 годин без підзарядки.

Ratel S успішно пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво, ‒ наголосив Федоров.

Нагадаємо, Зеленський скасував селища міського типу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Якщо атакують російські хакери - у кіберполіції дали поради українцям Якщо атакують російські хакери - у кіберполіції дали поради українцям
У кіберполіції рекомендують українцям у випадку виявлення підозрілої кіберактивності негайно повідомити про це хмаровому провайдеру, на якому вона може бути розміщена.
В рамках угоди з Туреччиною: Україна хоче побудувати завод для виробництва безпілотників Bayraktar В рамках угоди з Туреччиною: Україна хоче побудувати завод для виробництва безпілотників Bayraktar
Про це міністр оборони України Олексій Резніков заявив на брифінгу.
Loading...
Load next