У Львівському ОХМАТДИТі відкриють кімнату засинання для дітей (відео)

Дітям страшно навіть ходити до лікарень, не те, що потрапити на операційний стіл. І коли перед знечуленням, маленького пацієнта ще й забирають від мами, малеча піддається ще більшому стресу. Саме тому, Львівський ОХМАТДИт хоче це змінити. Як? Дивіться у новому випуску програми #MDExpert.

Окрім цього у випуску про таке: 

  • Оновлення швидких для гірських регіонів. Львівський обласний центр Екстреної медичної допомоги та медицини катастроф передав на свої пункти базування десять рамних повнопривідних позашляховиків із великими можливостями подоланні складних дорожніх умов.
  • На Львівщині пацієнти з COVID-19 зможуть отримати кисневі концентратори у тимчасове користування. Про це заявив очільник департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис.
  • Артрит: причини виникнення та профілактика. Якщо колись артрит був притаманним для людей після 60 років, то сьогодні він значно помолодшав і хворіють навіть в 30-35 років. Недоліковані вірусні чи бактеріальні інфекції у молодому віці можуть спровокувати виникнення артриту в майбутньому.

Дивіться також
Довготривалі і важкі переговори, - Зеленський про додаткові 10 млн доз вакцини Pfizer Довготривалі і важкі переговори, - Зеленський про додаткові 10 млн доз вакцини Pfizer
Україна уклала контракт із американською фармкомпанією Pfizer та отримає додатково 10 млн доз вакцини проти COVID-19. Загалом протягом року Україна має отримати 20 мільйонів доз цього препарату.
В Україні відкриють понад 2 тисячі нових пунктів для вакцинації від COVID В Україні відкриють понад 2 тисячі нових пунктів для вакцинації від COVID
Від завтра, 28 квітня в Україні планують відкрити додатково ще 2127 пунктів для проведення вакцинації населення від коронавірусу.