Уряд посилює контроль за діяльністю виробників органічної продукції

Уряд посилює контроль за діяльністю виробників органічної продукції
Документ наразі не оприлюднено.

Уряд затвердив постанову, яка забезпечує здійснення Держпродспоживслужбою державного контролю за діяльністю операторів у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції. Про це повідомляє Урядовий портал.

Завданням Уряду є створення дієвої законодавчої бази для сталого функціонування бізнесу, в тому числі у сфері органічного виробництва.

З цією метою сьогодні затверджено відповідну постанову, яка дозволить Держпродспоживслужбі застосовувати єдині критерії, за якими оцінюватиметься ступінь ризику від провадження оператором діяльності в органічній сфері, - прокоментував заступник Міністра економіки України, - заявив торговий представник України Тарас Качка.

Крім того, постановою затверджується Порядок визначення періодичності здійснення планових заходів державного контролю операторів. Також рішенням Уряду затверджено форму акта категоризації потужності оператора, який щорічно складатиметься інспекторами територіальних органів Держпродспоживслужби.

Нагадаємо, що Коболєв заявив, що Україна цікава країна для інвестицій у декарбонізацію. 28 квітня 2021 року Кабінет Міністрів звільнив Андрія Коболєва з посади голови правління Нафтогазу.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Чому з АТБ зникають топбренди: спочатку Наша Ряба, а тепер Roshen Чому з АТБ зникають топбренди: спочатку Наша Ряба, а тепер Roshen
За рік із найбільшої роздрібної мережі АТБ-маркет йде вже другий великий бренд.
Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.
Loading...
Load next