Місячний виторг за одну добу: як працюють квіткові компанії у День святого Валентина

Місячний виторг за одну добу: як працюють квіткові компанії у День святого Валентина
Не секрет, що квіткові компанії у День святого Валентина продають в десятки разів більше товару, ніж зазвичай.

Напередодні і безпосередньо у свято закоханих магазини отримують виторг рівноцінний місячному. Повідомляє Олексій Созинов на Facebook.

У День святого Валентина квіткові магазини здійснюють у 20 – 50 разів більше замовлень, ніж у звичайні дні. 

Олексій Созинов зазначає, що для того, щоб впоратись із напливом замовлень у святковий день, квітковий бізнес підключає до роботи усіх, кого тільки можна. Зокрема, компанії збільшують кількість працівників кол-центрів, посилено співпрацюють із флористами і торгуються із постачальниками.

Крім того, навіть найменші торгові точки займаються організацією доставки через кур'єрські служби, а також ретельніше забезпечують склади, наповнюють їх асортиментом квітів у достатній кількості.

Цю інфраструктуру потрібно розгорнути і підготуватись на кожному етапі. Також на кожному етапі необхідно відслідкувати якість, швидкість, чіткість виконання, зробити правильний прогноз, – наголошує підприємець.


Олексій Созинов додає, що для того, щоб впоратись з ажіотажем, його компанія підключає до роботи у День святого Валентина друзів і знайомих, людей, які працювали у цій галузі раніше, а також навчають новий персонал. До слова, не минає і без торгів з постачальниками сервісів, щоб клієнт у кінцевому результаті отримав достойну ціну.

Нагадаємо, що чому з АТБ зникають топбренди: спочатку Наша Ряба, а тепер Roshen. За рік із найбільшої роздрібної мережі АТБ-маркет йде вже другий великий бренд.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют "Бізнес – це щоб сім’ю прогодувати": екснардеп Ляшко зайнявся майнінгом криптовалют
Ляшко зізнався, що бізнесом займається без задоволення, оскільки саме політика – це його життя.
"Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України "Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України
Компанія залізничного транспорту "Укрзалізниця" вже з червня цього року планує передати в комерційну оренду приміщення 24 українських вокзалів.
Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.
Loading...
Load next