Резидентами Дія.City вже стали понад 800 компаній

Резидентами Дія.City вже стали понад 800 компаній

У Дія.City зареєструвалося понад 800 компаній, з яких близько 100 займаються оборонними технологіями.

Про це повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Єдиний в Україні та найкращий в Європі простір для ІТ-компаній продовжує зростати. Зараз там вже понад 800 компаній, близько 100 з них — defense tech-компанії, - йдеться в повідомленні.

Як наголошує Федоров, в просторі для IT-компаній зареєструвалася перша кіберспортивна команда — Monte, яка у 2023 році перемогла у 6 турнірах і стала сенсацією світового кіберспорту.

Також до Дія.City приєдналася третя компанія з групи SoftServe, а ще один помітний гравець — розробники програмного забезпечення Yalantis.

Нещодавно про наміри приєднатися до Дія.City повідомила японська компанія Rakuten, заявку від якої чекають в Мінцифрі.

Нагадаємо, СБУ затримала TikTok-блогера, який виправдовував удари рф по Харкову

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Гральний бізнес заплатив ще 32,4 млн грн в бюджет України Гральний бізнес заплатив ще 32,4 млн грн в бюджет України
У Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей (КРАІЛ) заявили, що ще дві компанії перерахували гроші в бюджет України за ліцензії на гральний бізнес. Оплати зробили оператор онлайн-казино і зали ігрових автоматів.
Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.
"Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України "Укрзалізниця" планує передати приміщення вокзалів в комерційну оренду бізнесу України
Компанія залізничного транспорту "Укрзалізниця" вже з червня цього року планує передати в комерційну оренду приміщення 24 українських вокзалів.
Loading...
Load next