Уряд зберіг чинні тарифи на електроенергію для населення ще на 6 місяців

Уряд зберіг чинні тарифи на електроенергію для населення ще на 6 місяців

Кабінет міністрів продовжив дію спецзобов'язань щодо забезпечення електроенергією населення до 31 жовтня 2022 року. Про це йдеться у відповідній постанові уряду.

Ціна електроенергії для побутових споживачів з обсягом споживання 250 кВт-год включно становить 1,44 грн/кВт-год (з ПДВ), для споживачів більше 250 кВт-год – 1,68 грн/кВт-год.

Напередодні президент Володимир Зеленський заявив, що принаймні на півроку ціна електрики для обсягів, що не перевищують 250 кВт-год, не змінюватиметься.

Нагадаємо, що "Лише питання часу": Урсула фон дер Ляйєн розповіла як діють санкції Заходу на рф.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Ринок електрокарів на підйомі: як інвесторові скористатися цією можливістю Ринок електрокарів на підйомі: як інвесторові скористатися цією можливістю
 Зараз частка електромобілів займає всього 3% у світовому автопромі. Але ситуація стрімко змінюється: вже до кінця 2020-х, за прогнозами Wedbush Securities Inc., кожен третій автомобіль буде працювати на електробатареї.
Електростанція ДТЕК Ахметова загрожує енергосистемі України — СБУ Електростанція ДТЕК Ахметова загрожує енергосистемі України — СБУ
Запорізька ТЕС, що входить в структуру холдингу ДТЕК Ріната Ахметова, порушує законодавство в сфері виробництва електроенергії, це може дестабілізувати енергетичну систему України. 
Авіаквитки для українців подешевшають: подробиці від міністра Авіаквитки для українців подешевшають: подробиці від міністра
Владислав Криклій і Муса Магомедов розповіли про нову ініціативу Кабміну.
Loading...
Load next