Україна отримала від Нідерландів кредит на майже 80 млн євро

Україна отримала від Нідерландів кредит на майже 80 млн євро

Україна отримала від Міжнародного банку реконструкції та розвитку (МБРР) черговий кредитний транш на 79,5 млн євро. Кошти були надані Нідерландами у рамках Угоди про позику «Додаткова позики для Другої позики на політику розвитку у сфері економічного відновлення».

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на пресслужбу Мінфіну.

Надані кошти дозволять зміцнити фінансову систему України, а також забезпечать подальше належне фінансування соціально-гуманітарних напрямків

У рамках Угоди позика від МБРР надається на бюджетну підтримку для забезпечення першочергових соціальних видатків, а також видатків на охорону здоров’я.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр Польщі вважає нафтове ембарго "спірним питанням" для країн ЄС.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС До вересня цього року Україна зможе отримати 600 мільйонів євро від ЄС
Україна розраховує ще до вересня отримати другий транш та макрофінансову допомогу від Європейського Союзу, розмір якої становитиме – 600 мільйонів євро.
У Мінфіні розповіли, скільки мільярдів витратили на боротьбу з Covid-19 (інфографіка) У Мінфіні розповіли, скільки мільярдів витратили на боротьбу з Covid-19 (інфографіка)
Найбільше коштів було спрямовано на оплату послуг з екстреної та стаціонарної медичної допомоги.
В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня
Українським пенсіонерам, які працюють, у червні цього року проведуть перерахунок пенсій, хоча раніше це робилося у квітні. Однак пенсіонери також зможуть отримати доплати як за квітень, так і за травень 2021 року, лише заднім числом.
Loading...
Load next