Нафта дешевшає на 2% на тлі оцінки інвесторами ризиків зниження економічної активності

Нафта дешевшає на 2% на тлі оцінки інвесторами ризиків зниження економічної активності

Ф'ючерси на нафту марки Brent з постачанням у серпні у четвер зранку під час торгів впали в ціні до 109,66 долара за барель.

За даними Bloomberg станом на 8:13, вартість ф'ючерсів на нафту марки Brent знизилася на 1,86%.

При цьому ціна серпневих ф'ючерсів на нафту марки WTI впала до 103,95 долара за барель, втративши 2,11%.

Ціни на нафту в четвер продовжили знижуватися, впавши більш ніж на 2%, оскільки інвестори переглянули оцінки ризиків рецесії та попиту на пальне на тлі підвищення процентних ставок в основних економіках, пише Reuters.

Обидві марки нафти впали на цілих 3 долари за барель рано-вранці азійських торгів після падіння приблизно на 3% на попередній сесії. Вони перебувають на найнижчому рівні із середини травня.

Інвестори продовжують оцінювати, наскільки вони мають бути занепокоєні тим, що центральні банки можуть спонукати світову економіку до рецесії, на тлі їхніх намагань приборкати інфляцію за допомогою підвищення процентних ставок.

Ринки нафти залишалися під тиском, оскільки інвестори були занепокоєні тим, що підвищення ставок у США загальмує відновлення економіки та знизить попит на паливо, - сказав головний аналітик Fujitomi Securities Co Ltd Казухіко Сайто.

Нагадаємо, що розпочався сезон ягід, фруктів та овочів: в чому користь та які ціни у Львові (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Названо продукти, які не здорожчають перед великодніми святами Названо продукти, які не здорожчають перед великодніми святами
За прогнозами експертів, впродовж квітня-травня ціни на деякі продукти не зміняться.
Loading...
Load next