Нідерланди з початку війни надали Україні прямої бюджетної допомоги на €300 мільйонів

Нідерланди з початку війни надали Україні прямої бюджетної допомоги на €300 мільйонів

Міністр фінансів України Сергій Марченко провів сьогодні онлайн-зустріч з новопризначеним міністром фінансів Нідерландів Стівеном ван Веєнбергом і висловив подяку уряду Нідерландів за рішучу фінансову, гуманітарну та військову підтримку.

Про це повідомила пресслужба Мінфіну.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення уряд та народ Нідерландів надають надважливу та всебічну допомогу Україні. Залучені 300 млн євро прямої бюджетної підтримки стали вагомим внеском у забезпечення макрофінансової стабільності в умовах невизначеності, - зазначив Марченко.

Сторони також наголосили, що вилучені активи РФ мають стати фундаментом для подальшого фінансування відновлення та української економічної стабільності в майбутньому.

Міністр фінансів Нідерландів зазначив, що країни ЄС наразі активно проводять дискусії щодо можливості спрямування російських активів на користь України.

Нагадаємо, У Німеччині за рік українці отримали майже 150 тисяч паспортів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн
У США виділили додаткову фінансову допомогу у розмірі 7,5 мільйонів доларів для українських військових та Збройних Сил України.
Loading...
Load next