USAID створив для аграріїв із зони можливих бойових дій додаткову програму допомоги добривами

USAID створив для аграріїв із зони можливих бойових дій додаткову програму допомоги добривами

Для аграріїв із зони можливих бойових дій в Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях, які не підпадають під умови отримання добрив через Державний аграрний реєстр (ДАР), створена додаткова програма від USAID АГРО.

Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Для агровиробників зі статусом земель «Знаходяться на територіях, де можливі бойові дії» створена додаткова програма від USAID АГРО, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що програма доступна у ДАР у розділі “Доступні програми”: «Програма "USAID АГРО_карбамід під зернові та олійні в сезоні 2024-25 рр. для територій, де можливі бойові дії». Подача заявок уже розпочалася й триватиме по 25 червня 2024 року або до вичерпання обсягів допомоги.

При формуванні списку затверджених заявників, Програма USAID АГРО врахує заявки з обох програм, на основі черговості подачі від початку кожної програми (для основної – з 00:00 11 червня; для програми на території можливих бойових дій – 11 червня, час запуску в ДАР), - додали у профільному відомстві.

Нагадаємо, У Румунії офіційно взяли на озброєння другу систему ППО Patriot

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Євросоюз ще на півроку продовжив економічні санкції проти Росії Євросоюз ще на півроку продовжив економічні санкції проти Росії
Європейський союз знову продовжив економічні санкцій проти Росії через агресію у бік України. Обмеження діятимуть щонайменше до 31 липня 2022 року.
Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі Євросоюз виділив понад €25 мільйонів допомоги для постраждалих на Донбасі
Європейська комісія оголосила про виділення фінансової та гуманітарної допомоги у розмірі 25,4 мільйонів євро на підтримку людей, які постраждали та продовжують потерпати від збройного конфлікту на Донбасі.
Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн Сполучені Штати передали Міноборони України фінансову допомогу на $7,85 млн
У США виділили додаткову фінансову допомогу у розмірі 7,5 мільйонів доларів для українських військових та Збройних Сил України.
Loading...
Load next