Посадовців львівської облдержадміністрації підозрюють у корупційних схемах

Посадовців львівської облдержадміністрації підозрюють у корупційних схемах
Розкрадання на будівництві амбулаторії.Як повідомили у прокуратурі, у період з квітня по серпень 2019 року, керівник ТзОВ і заступник директора підприємства, тимчасово виконувач обов’язків директора

Розкрадання на будівництві амбулаторії.

Як повідомили у прокуратурі, у період з квітня по серпень 2019 року, керівник ТзОВ і заступник директора підприємства, тимчасово виконувач обов’язків директора одного з управлінь обласної державної адміністрації та колишній провідний інспектор відділу цього ж управління, за попередньою змовою, склали та видали сфальсифіковані акти та довідки про вартість робіт.

На основі цих документів заволоділи майже 3 мільйони гривень бюджетних коштів, відділених у вигляді субвенції на будівництво амбулаторії монопрактики у селі Дубравка Жидачівського району.

Прокурори уже підписали підозри імовірним учасникам злочинної групи.

У разі доведення вини фігурантам загрожує від 7 до 12 років ув’язнення, з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.

Окрім цього, у прокуратурі Львівської області наголошують: "Відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду".

https://www.youtube.com/watch?v=nDUKaVteOyk

Нагадаємо, що у «Шегинях» виявили контрабанду взуття на 150 тисяч гривень. На кордоні з Польщею митники вилучили 120 пар кросівок.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next