На Закарпатті затримали пенсіонера: кривавий ніж знайшов службовий пес

На Закарпатті затримали пенсіонера: кривавий ніж знайшов службовий пес

У центрі села Дубино, що на Мукачівщині, стався конфлікт між двома чоловіками. З місця події одного з учасників госпіталізували до лікарні з ножовим пораненням.

Співробітники місцевого райвідділу поліції та кінолог зі службовою собакою виїхали на місце події. Провівши першочергові слідчі та оперативні заходи, поліцейські встановили особу зловмисника та обставини спричинення тілесних ушкоджень потерпілому, повідомляє поліція Закарпатської області.

Відомо, що між двома чоловіками, 70-річним місцевим жителем та 38-річним мешканцем села Косино, через давні неприязні відносини виникла сварка, під час якої старший з чоловіків поранив ножем молодшого.

Медики діагностували у потерпілого проникаюче ножове поранення грудної клітини.

70-річного жителя села Дубино поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Ніж, яким зловмисник завдав поранення потерпілому, розшукав службовий собака – вівчарка Арон. Зловмисник заховав його у полі під деревом.

Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування у справі триває.

Нагадаємо, Найдовший шлях на побачення: на Закарпатті чоловік три дні блукав горами біля кордону з Румунією

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві поранили ножем у груди пасажира тролейбуса У Києві поранили ножем у груди пасажира тролейбуса
В Оболонському районі Києва чоловік ударив ножем у груди пасажира тролейбуса після того, як він зробив йому зауваження щодо спроби крадіжки.
У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео) У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео)
Постраждалу після нападу підлітків одразу госпіталізували. Жінку звати Ольга, а замах на її життя трапився після того, як вона відвела дитину у дитячий садочок.
Loading...
Load next