Побив і намагався зґвалтувати: у СІЗО помер чоловік який у потязі напав на Анастасію Лугову

Побив і намагався зґвалтувати: у СІЗО помер чоловік який у потязі напав на Анастасію Лугову
У слідчому ізоляторів, 13 квітня помер чоловік, який влітку минулого року напав на журналістку Анастасію Лугову у потягу "Маріуполь-Київ". Обвинувачений у злочині помер у лікарні, куди його госпіталізували зі слідчого ізолятора.

Про те, що у СІЗО помер нападники, Віталій Рудзько,  жінка дізналася лише тоді, коли суд над обвинуваченим перенесли. Зокрема, про смерть свого кривдника, жінка повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Суд перенесли у зв’язку зі смертю обвинувачуваного. Нам повідомили, що Рудзько Віталій помер 13-го квітня", - повідомила жінка.

У своєму дописі Анастасія Лугова зазначила, що увесь час після нападу жила у постійному страху і боялася, що після виходу з в'язниці Рудзько знайде її. Водночас вона зазначила, що цей страх та переживання померли разом з ним.

Анастасія Лугова

Однак, журналістка додала, що на цьому її справа не завершилась і вона надалі буде відстоювати у свої права у суді. Адже з її слів за те, що сталося, має нести відповідальність не лише померлий. 

"В цій ситуації маємо ще багато запитань та претензій до цілої системи, яка не здатна забезпечити безпеку пасажирів", - зазначила Лугова.

Зокрема у коментарі щодо події "Українські правді" речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець повідомила, що смерть була спричинена хворобою, тілесних ушкоджень у підозрюваного не було. Подальша доля кримінального провадження через смерть підозрюваного буде вирішена на наступному судовому засіданні 19 травня 2021 року.

Нагадаємо, що Віталій Рудзько напад на жінку 1 серпня 2020 року у потязі "Маріуполь-Київ". Він намагався зґвалтувати журналістку та жорстоко її побив, однак Луговій дивом вдалось втекти від нападника. Допомогла постраждалій провідниця іншого вагону, яка повідомила про інцидент начальника потягу. Гвалтівника затримали після прибуття поїзду до Києва й від того часу він перебував під арештом. Рудзько загрожувало до 7 років відбуття терміну у в'язниці.

Читайте також
На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину На Полтавщині після гулянки знайшли мертвою 17-річну дівчину
У селі Бреусівка, що на Полтавщині на узбіччі біля дороги знайшли тіло 17-річної дівчини. Виявилося, що напередодні дівчина випивала зі своїми друзями, однак додому вона вже не повернулась.
Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину
Місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні 16- річної дівчинки, взяли під варту. Під час обрання запобіжного заходу він повністю визнав свою вину у скоєному злочині.
На Дніпропетровщині судитимуть правохоронця, який до смерті побив затриманого На Дніпропетровщині судитимуть правохоронця, який до смерті побив затриманого
Екскомандира взводу полку патрульної поліції у Кривому Розі, якого підозрюють у побитті до смерті 47-річного затриманого чоловіка.
Loading...
Load next