Через обвал на шахті загинув 30-річний гірник Дмитро Курасов

Через обвал на шахті загинув 30-річний гірник Дмитро Курасов
Сьогодні, 23 квітн,я близько 12:30 на Дніпропетровщині загинув 30-річний гірник Дмитро Курасов. На шахті Благодатна (ДВАТ «Шахта імені Героїв Космосу») що належить ДХК «Павлоградвугілля» стався обвал пустих порід під час проведення демонтажних робіт.

В зоні обвалу перебувало двоє працівників. Один із них отримав незначні забої ніг, йому надали медичну допомогу.

Інший – опинився під завалом. Згодом рятувальники знайшли його мертвим.

Загиблим виявився гірник очисного забою Курасов Дмитро Валерійович 1991 року народження. У гірника залишились дружина та двоє дітей. 

Зазначимо, що три роки тому Дмитро Курасов став зіркою місцевих ЗМІ Павлограда, врятувавши життя незнайомій жінці. Восени Дмитро із колегою поверталися з роботи та помітили, що  з балкону багатоверхівки йшов дим. Не гаячи часу, вони майже повністю ліквідували пожежу підручними засобами. Як виявилось, власниця балкону, жінка 1931 року народження, інвалід (без змоги не може пересуватися), перебувала в зачиненій квартирі.

Читайте також
У Дніпрі невідомий серед дня розтріляв чоловіка у центрі міста (відео 18+) У Дніпрі невідомий серед дня розтріляв чоловіка у центрі міста (відео 18+)
Посеред дня у Дніпрі на площі Соборній посеред дня невідомий застрелив 42-річного водія автомобіля Toyota Land Cruiser. Через вбивство у місті ведеться поліцейська спецоперація.
В Дніпрі чоловік вистрибнув з вікна 8 поверху та впав на жінку (фото 18+) В Дніпрі чоловік вистрибнув з вікна 8 поверху та впав на жінку (фото 18+)
Трагедія трапилась учора, 9 травня, у Дніпрі на житловому масиві Тополя-1. чоловік викинувся з вікна 8 поверху будинку №15 і впав на жінку, внаслідок чого він помер, а жінка отримала значну травму.
У Дніпрі померла 11-річна дівчинка, яка мала ускладнення після COVID-19 У Дніпрі померла 11-річна дівчинка, яка мала ускладнення після COVID-19
У Дніпропетровській обласній дитячій лікарні померла 11-річна пацієнтка, яка раніше хворіла на коронавірус. 
Loading...
Load next