На Донбасі окупанти 12 разів відкривали вогонь, є поранений військовий

На Донбасі окупанти 12 разів відкривали вогонь, є поранений військовий
Протягом минулої доби, 22 травня, проросійські бойовики 12 разі порушували режим "тиші". Внаслідок обстрілів було поранено українського військового, який наразі знаходиться у важкому стані.

Ігноруючи режим припинення вогню збройні формування Російської Федерації обстрілюють позиції підрозділів Об'єднаних сил. Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил у мережі Facebook.

Зокрема окупанти тричі відкривали вогонь поблизу Пісків, біля селища Південне бойовики тричі здійснили обстріл із мінометів, зокрема неподалік села Водяне противник два рази застосував у напрямку позицій наших захисників ручні протитанкові та підствольні гранатомети. Також поблизу Причепівки та Золотого російські найманці застосували гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети й стрілецьку зброю.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Зазначимо, що на жаль, внаслідок ворожого обстрілу один український військовослужбовець отримав поранення.

Захисника оперативно доправили до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров’я воїна – важкий, - йдеться у повідомленні штабу ООС.

Однак, станом на ранок 23 травня на території окупованих територій зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.

Читайте також
Війна на Донбасі: російські бойовики поранили захисника України Війна на Донбасі: російські бойовики поранили захисника України
На Донбасі протягом минулої доби, 16 липня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Проте, з початку поточної доби було зафіксовано 5 порушень режиму тиші.
На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці
За останню добу у зоні Операції Об'єднаних сил російські бойовики вісім разів порушили режим "тиші". Внаслідок вибуху невідомого пристрою було поранено двох українських військових.
Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші" Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші"
Протягом минулої доби, 1 червня в районі окупованих територій та проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.
Loading...
Load next