Суд наклав арешт на іспанську віллу і рахунки проросійського блогера Шарія, - ЗМІ

Суд наклав арешт на іспанську віллу і рахунки проросійського блогера Шарія, - ЗМІ
Печерський суд наклав арешт на іспанську віллу і банківські рахунки Анатолія Шарія. Суд також ухвалив рішення про тимчасовий доступ до речей і документів Шарія, які становлять банківську таємницю.

За інформацією журналіста Юрія Бутусова, 2 червня Печерський районний суд арештував віллу проросійського пропагандиста та відеоблогера Анатолія Шарія та його банківські рахунки. Про це заявив журналіст Юрій Бутусов у Facebook. Суд наклав арешт на майно Шарія, яке той купив "за російські гроші".

Суд також прийняв рішення про тимчасовий доступі до речей і документів Шарія, які становлять банківську таємницю в Hsbc Bank Canada, - повідомив Бутусов.

За словами журналіста Юрія Бутусова Печерський суд Києва наклав арешт на:

  • Віллу в іспанському місті Таррагона;
  • Апартаменти у Таррагоні;
  • Банківські рахунки в іспанському "Caixabank";
  • Банківський рахунок в російському "Raiffeisen Bank";
  • Банківський рахунок в "East-West United Bank S.A.".

Зокрема сам проросійський блогер вже відреагував на таке рішення суду. Він обурився, що українське правосуддя арештувало його майно попри те, що він вже 10 років тут не живе. Такі дії Шарій назвав "божевіллям" української влади. 

Вчора Офіс президента проанонсував, сьогодні - вуаля — Печерський суд заарештував майно Анатолія Шарія, який 10 років не живе в Україні і не веде в Україні жодної фінансової або господарської діяльності. Заарештував, звісно, не в Україні, а в Європі, в Росії, і, увага — в Канаді, - заявив Шарій.

Нагадаємо, що 10 травня Литва анулювала пропагандисту Анатолію Шарію всі документи і оголосила його персоною нон ґрата.

Читайте також
Проти "Партії Шарія" відкрили кримінальні справи за відмивання доходів і махінації Проти "Партії Шарія" відкрили кримінальні справи за відмивання доходів і махінації
Проти журналіста й лідера "Партії Шарія" Анатолія Шарія відкрили декілька кримінальних справ, які стосуються відмивання доходів, ухилення від сплати податків та махінації у фінансуванні партії.
У справі ексголови "Укравтодору" Новака у Польщі затримали громадянку України У справі ексголови "Укравтодору" Новака у Польщі затримали громадянку України
Польські спецслужби затримали українку у справі колишнього очільника "Укравтодору" Славоміра Новака. Українську фігурантку справи звинувачують у відмиванні коштів.
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
Loading...
Load next