У центрі Харкова загинув бізнесмен Привалов: він застрелився в туалеті свого кафе (фото)

У центрі Харкова загинув бізнесмен Привалов: він застрелився в туалеті свого кафе (фото)
У приміщенні кафе "Чилі", розташованому в одному з корпусів університету ім. Каразіна на проспекті Незалежності, знайшли мертвим чоловіка з вогнепальним пораненням.

Сьогодні, 17 вересня, у харківському ресторані в центрі міста застрелився чоловік. Згодом стало відомо, що це зробив власник закладу Олег Привалов.

Про це повідомляє видання Newsroom. 

Видання зазначає, що підприємець  мав конфлікт із власником приміщення, де розташований заклад. Про це журналістам розповіли анонімні джерела в поліції.

На місце одразу прибули правоохоронці, які почали встановлювати обставини інциденту. Очевидці оприлюднили фото, на яких видно, що територію довкола закладу обгородили.

Суспільне повідомляє з посиланням на поліцію, що цей заклад ремонтують, тому він не функціонує. Мовиться про кафе "Чилі" на проспекті Незалежності, 6.

Більшої інформації у поліції надати не можуть, допоки триває огляд місце події та "відпрацьовуються усі версії", додав начальник управління.

Читайте також
Деталі загибелі бізнесмена у Харкові: у його будинку знайшли передсмертну записку (відео) Деталі загибелі бізнесмена у Харкові: у його будинку знайшли передсмертну записку (відео)
У харківському ресторані в центрі міста застрелився чоловік. Згодом стало відомо, що це зробив власник закладу Олег Привалов.
Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео) Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео)
Наразі поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу - самогубство і доведення до самогубства, версія ж умисного вбивства зараз повністю виключена.
В Дніпрі чоловік вистрибнув з вікна 8 поверху та впав на жінку (фото 18+) В Дніпрі чоловік вистрибнув з вікна 8 поверху та впав на жінку (фото 18+)
Трагедія трапилась учора, 9 травня, у Дніпрі на житловому масиві Тополя-1. чоловік викинувся з вікна 8 поверху будинку №15 і впав на жінку, внаслідок чого він помер, а жінка отримала значну травму.
Loading...
Load next