Вбивство бізнесмена у Черкасах: правоохоронці виявили ймовірного координатора (відео)

Вбивство бізнесмена у Черкасах: правоохоронці виявили ймовірного координатора (відео)
Правоохоронці просять допомогти встановити особу, яку зафіксувала камера відеоспостереження на місці вчинення резонансного вбивства.

У центрі Черкас, 22 вересня, невідомий розстріляв місцевого бізнесмена Михайла Козлова, який помер від поранень в одній із черкаських лікарень. Поліція опублікувала фото ймовірного координатора вбивства бізнесмена та просить допомогти встановити особу цієї людини. Окрім цього правоохоронці перевіряють відразу дві версії злочину: вбивство чоловіка могли замовити його конкуренти або його партнери.

Фото: ch.npu.gov.ua

Про це повідомляє пресслужба комунікації поліції Черкаської області. Зокрема, у поліції повідомили, що "одна із камер спостереження зафіксувала чоловіка, який перебував на місці злочину перед, під час і деякий час після його скоєння". Ймовірно, чоловік може мати важливу інформацію щодо подій злочину.

Водночас правоохоронці встановили, що злочинці використовували автомобіль Skoda Fabia, який був ввезений з Литви в Україну. Транспортний засіб зловмисники можливо зберігали в гаражах на проспекті Хіміків, - повідомили у поліції.

Фото: ch.npu.gov.ua

Зауважимо, що правоохоронці попросили всіх власників гаражів та тих, хто став свідком даної події чи впізнав чоловіка, повідомити інформацію за номером 80932323044 чи 102.

Нагадаємо, що в Черкасах, після вбивства бізнесмена, правоохоронці виявили залишки автомобіля, який згорів. Він розташований при вулиці Гагаріна на березі Дніпра. У спаленому автомобілі правоохоронці знайшли мисливську зброю "Сайга".

6 жовтня керівник Черкаської обласної прокуратури Олександр Воронін повідомив, що злочинці були в камуфляжах з наліпками СБУ. Один із них забіг у приміщення кав’ярні, де розстріляв Козлова, другий залишився біля входу, де здійснив декілька пострілів у повітря, здійснюючи прикриття убивства. За його словами, на камері спостереження зафіксований і третій чоловік, який перебував на місці злочину під час і після вбивства. Правоохоронці підозрюють, що він міг бути координатором.

Читайте також
Стрілянина у Черкасах: деталі вбивства бізнесмена (відео +18) Стрілянина у Черкасах: деталі вбивства бізнесмена (відео +18)
На ролику видно, як стрілок вибігає зі зброєю з двору біля кафе, забігає до закладу, стріляє і тікає.
У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео) У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео)
Від поранень в одній із черкаських лікарень помер черкаський бізнесмен Михайло Козлов. Злочинці були одягнені в чорну форму з написом "СБУ".
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
Loading...
Load next