“Намалювали” в ОРДЛО високу явку: СБУ виявила фальсифікації на виборах у Держдуму РФ (відео)

“Намалювали” в ОРДЛО високу явку: СБУ виявила фальсифікації на виборах у Держдуму РФ (відео)
Попри фальсифікацію, окупанти змогли забезпечити "явку" лише приблизно 200 тисяч жителів окупованих територій України. За даними СБУ, більшість махінацій відбулися через електронне голосування.

Правоохоронці зафіксували масштабні фальсифікації на виборах до Держдуми РФ, які відбулися цього місяця на тимчасово окупованих територіях "ОРДЛО". Зокрема, стало відомо, що організатори "виборів" без відома жителів ЛДНР використовували їхні дані для електронного голосування, за допомогою чого вдалося "домалювати" понад 300 тисяч голосів. 

За даними СБУ, більшість махінацій відбулися через електронне голосування, а організатори збирали персональні дані "бюджетників" та вводили їхні дані у систему без участі "виборців", повідомили у пресслужбі відомства.

Окрім цього, автобуси, які возили населення в місця для голосування в Росії, ходили напівпорожніми. Хоча при цьому за російськими документами та інформацією їхніх ЗМІ завантаженість автобусів становила 100%.

Зокрема, організатори збирали персональні дані "залежних бюджетників" та вводили їхні дані у систему без особистої участі "виборців". Попри маніпуляції окупаційної влади їм вдалося забезпечити "явку" лише у приблизно 200 тисяч мешканців тимчасово окупованих територій України, - наголосили в СБУ.

При цьому в Росії нарахували аж понад 500 тисяч голосів жителів окупованих районів Донецької та Луганської областей. Окрім цього, після завершення "виборів" російські куратори згорнули масову паспортизацію жителів ОРДЛО.

СБУ також перехопила розмови російських кураторів з їхніми посіпаками в ОРДЛО, які стосуються фальсифікації виборів, і опублікувала їх.

Нагадаємо, що невідомі особи опублікували у мережі відео, в якому з акаунтів мешканців так званої "ЛНР" онлайн голосують за партію влади на виборах в Росії. Зокрема, у 16-хвилинному відеоролику невідомий чоловік заходить в акаунти жителів самопроголошеної "ЛНР" і голосує замість людей за провладну політсилу у Російській Федерації - "Єдина Росія". Відео можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
СБУ відкрила кримінальну справу щодо виборів у Держдуму РФ на окупованому півострові (відео) СБУ відкрила кримінальну справу щодо виборів у Держдуму РФ на окупованому півострові (відео)
Документуються всі причетні до цього псевдоголосування: як з-поміж офіційних представників РФ, так і серед громадян України, які, порушуючи вітчизняне законодавство, допомагали державі-агресору.
В Україні викрили міжнародних злочинців, які продавали "фейкову" вакцину Pfizer за $250 (фото) В Україні викрили міжнародних злочинців, які продавали "фейкову" вакцину Pfizer за $250 (фото)
Правоохоронці СБУ викрили міжнародне злочинне угрупування, яке продавало підроблену вакцину американського виробництва Pfizer від коронавірусу. Вартість однієї фейкової дози становила 250 доларів.
СБУ не впустила в Україну хімічну продукцію з підсанкційного російського заводу СБУ не впустила в Україну хімічну продукцію з підсанкційного російського заводу
Правоохоронці СБУ запобігли ввезенню хімічної продукції на територію України, яка була вироблена на російському заводі, що внесений до обмежувального та економічного санкційного списку Ради національної безпеки і оборони.
Loading...
Load next