У Києві поліція затримала банду, яка труїла людей: одна з жертв померла (відео)

У Києві поліція затримала банду, яка труїла людей: одна з жертв померла (відео)
Від дій правопорушників навіть помер один із потерпілих. П'ятьох осіб підозрюють у вчиненні розбійних нападів на громадян із використанням сильнодіючих лікарських препаратів.

У Києві правоохоронці затримали групу зловмисників, які обкрадали людей за допомогою сильнодіючих лікарських препаратів, від яких ті непритомніли. Відомо, що зловмисники знайомились із відвідувачами розважальних закладів та на вулицях, пропонували їм випити алкоголь, в який непомітно підсипали лікарський препарат. Від цього люди втрачали свідомість, а зловмисники забирали цінні речі та втікали.

Фото: Національна поліція

Внаслідок таких дій правопорушників один з потерпілих помер від отруєння. Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Крім того, поліцейські провели чотири обшуки, у тому числі за місцями проживання осіб, причетних до вчинення злочинів. У результаті вилучено флакони та блістери з різними сильнодіючими лікарськими препаратами, а також предмет, схожий на бойову гранату, - повідомили у поліції.

Фото: Національна поліція

Зокрема за участю бійців спецпідрозділу КОРД учасників банди затримали. Ними виявилися четверо чоловіків - 1981, 1986, 1987 та 1997 років народження, а також 41-річна жінка.

Фото: Національна поліція

Наразі відкриті справи за статтями "Умисне вбивство" та "Розбій". Зловмисникам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що на Хмельниччині правоохоронці викрили групу осіб, які продавали підроблені та заборонені ліки. Щомісячний оборот від продажу фальсифікованих препаратів становив 2 мільйони гривень. Для маскування своєї діяльності, зловмисники відправляли товар від імені третіх осіб та з інших міст. Окрім цього, відомо, що частина медпрепаратів, які продавалися в онлайн-аптеках, заборонена для реалізації, зберігання та застосування на території України.

Читайте також
За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео) За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео)
Вчителька відлупцювала дитину з аутизмом на очах в інших школярів. Столична поліція переконана, що інцидент трапився близько пів року тому - у 2020 році.
"Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото) "Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото)
Народного депутата Антона Полякова виявив наряд патрульних в автомобілі таксі в непритомному стані. За попередньою інформацією народний депутат Антон Поляков помер внаслідок гострої коронарної недостатності.
"Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео) "Трухін повинен сам прокоментувати ситуацію": Разумков та Монастирський відреагували на скандал з "слугою народу" (відео)
Ймовірно, інцидент із депутатом від "Слуги народу" Олександром Трухіним не набрав б такого розголосу, якби деякі українські ЗМІ масово б не почали видаляти новини в якій згадувалось його та причетність до аварії.
Loading...
Load next