Харківська ДТП з фурою і таксі: водія заарештували без права внесення застави (відео)

Харківська ДТП з фурою і таксі: водія заарештували без права внесення застави (відео)
Експертиза встановила, що чоловік керував транспортним засобом під дією канабіноїдів та опіатів.

Київський районний суд міста Харків обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави 41-річному водію вантажівки MAN, який звинувачується у ДТП, що спричинило загибель кількох людей. Про це повідомляє Національна поліція Харківської області.

Наразі 41-річному мешканцю міста Запоріжжя  повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Фото: Нацполіція

За висновком експертів, водій знаходився у стані наркотичного сп’яніння. Внаслідок аварії три людини загинули на місці пригоди, серед яких трирічна дитина. Також травмувались чотири особи.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років. 

Нагадаємо,  25 листопада, в Харкові сталася масштабна ДТП, у якій зіштовхнулися три легковики та дві вантажівки, одна з яких розчавила автомобіль таксі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині 16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині
Обрання запобіжного заходу 16-річному водієві автомобіля Infiniti, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду, в якій одна людина загинула і трьох травмовано, планується в четвер 28 жовтня, він уже має "кримінальну історію".
Нова смертельна ДТП у Харкові: деталі моторошної аварії (фото, відео) Нова смертельна ДТП у Харкові: деталі моторошної аварії (фото, відео)
Внаслідок ДТП водій таксі та двоє його пасажирів, у тому числі малолітня дитина, загинули на місці.
У мережі з'явилося відео з салону Infitiny за лічені хвилини до кривавої аварії (відео) У мережі з'явилося відео з салону Infitiny за лічені хвилини до кривавої аварії (відео)
На записі чутно, як водій вихваляється перед пасажирами шаленою швидкістю та отримує схвальні відгуки.
Loading...
Load next