В зоні ООС виявили схованку зі зброєю та боєприпасами

В зоні ООС виявили схованку зі зброєю та боєприпасами
Серед вилученого – вибухівка та бойові гранати.

СБУ продовжує комплексні заходи з виявлення ворожих схронів зі зброєю та боєприпасами у районі проведення операції Об’єднаних сил. У ході оперативних дій у Луганській області встановлено місцеперебування ще одного тайника із засобами ураження.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на СБУ.

Серед вилученого – вибухівка та бойові гранати.

Схованку було облаштовано в одному з населених пунктів Сватівського району на території приватного домоволодіння. Встановлено, що там проживає місцевий житель, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких злочинів.

Фото: СБУ

Правоохоронці перевіряють його причетність до незаконних збройних формувань так званих «Л/ДНР», у тому числі диверсійних груп бойовиків.

Під час огляду схрону правоохоронці виявили:

  • 1 кг тротилу;
  • реактивну протитанкову гранату;
  • 2 гранати РГД-5 та запали УДЗ;
  • понад 70 одиниць набоїв для вогнепальної зброї.
Фото: СБУ

Вилучені засоби ураження направили на експертизу.

Наразі триває досудове розслідування для встановлення всіх обставин протиправної діяльності і притягнення до відповідальності винних осіб.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ
Бойовики "ДНР" заявили про обстріл тимчасово окупованого міста Ясинувата Донецької області. У результаті удару, який нібито було нанесено вранці 21 вересня, пошкодження зафіксовані у двох навчальних закладах.
На Донеччині чоловік погрожував підірвати себе гранатою: поліцейські роззброїли зловмисника На Донеччині чоловік погрожував підірвати себе гранатою: поліцейські роззброїли зловмисника
До поліції Бахмута надійшло повідомлення про те, що поблизу одного з місцевих магазинів с. Яковлівка чоловік тримає в руках гранату, погрожуючи її підірвати.
Колишній боєць "Айдару": деталі затримання терориста будівлі Уряду (фото) Колишній боєць "Айдару": деталі затримання терориста будівлі Уряду (фото)
Відомо, що затриманий це – ветеран війни на Сході. Зловмисник неодноразово звертався до волонтерів по психологічну, моральну та зрідка матеріальну допомогу.
Loading...
Load next