Ватажка «ЛНР» та його спільників засудили до довічного за збиття літака Іл-76 (фото)

Ватажка «ЛНР» та його спільників засудили до довічного за збиття літака Іл-76 (фото)
Чоловіків засуджено за вчинення терористичного акту. Вирок набрав законної сили.

Дніпровський апеляційний суд залишив без змін рішення суду першої інстанції, яким до довічного позбавлення волі засуджено колишнього керівника терористичної організації «ЛНР» Ігоря Плотницького, заступника командира незаконного збройного формування «Батальйон Заря» Андрія Патрушева та командира незаконного збройного формування «Вітязь» Олексія Гурєєва.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Офіс Генпрокурора.

Фото: Reuters

За даними слідства, з метою блокування сил АТО вони влаштували засідки та керували групами бойовиків, озброєних переносним зенітно-ракетним комплексом, що перекривали авіаційне сполучення аеропорту м. Луганська.

14 червня 2014 року під час здійснення заходу на посадку в аеропорт м. Луганськ цим ПЗРК був уражений військово-транспортний літак Іл-76. Обстріл було організовано та здійснено під чітким керівництвом засуджених, - йдеться в повідомленні.

У результаті обстрілу літак загорівся та впав. Загинули усі 49 військовослужбовців, які перебували на борту.

Фото: Укрінформ

Служба безпеки України вживає заходи для забезпечення виконання рішення суду в частині затримання обвинувачених та етапування їх для відбування покарання.

Нагадаємо, справу про катастрофу Ан-26 під Чугуєвом передали до суду.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Вийшов з СІЗО: суд відпустив під нічний домашній арешт "злодія в законі" Умку (фото) Вийшов з СІЗО: суд відпустив під нічний домашній арешт "злодія в законі" Умку (фото)
"Злодія в законі" Сергія Олійника захищає партнер Єрмака, а випускає з СІЗО суддя Вовк, який запроторив за ґрати фігурантів "справи Шеремета" і посадив Юрія Луценка.
Роками ґвалтував хлопчиків і дівчаток: серійного педофіла з-під Львова ув'язнили на 15 років (відео) Роками ґвалтував хлопчиків і дівчаток: серійного педофіла з-під Львова ув'язнили на 15 років (відео)
Збоченця запідозрили у чіплянні до дітей ще у 90-х роках, але засудити змогли лише зараз.
Одеський суд визнав винним Стерненка за двома статтями й засудив до одного року умовно Одеський суд визнав винним Стерненка за двома статтями й засудив до одного року умовно
Стерненка визнали винним у справі про викрадення людини. Також його визнано винним по 263-й статті ККУ - незаконне поводження зі зброєю.
Loading...
Load next